031-788 02 10 info@segwaycenter.se

Segway Center i Göteborg

FÖRETAGSEVENT

AKTIVITETER FÖR FÖRETAG

Ge din personal en upplevelse som stärker teamkänslan, erbjud dina kunder en oförglömlig aktivitet eller utmana dina branschkollegor på ett äventyr.

FLEXIBILITET I FOKUS

Ni kommer till oss för en trevlig gruppkörning samt ev någon teknikbana, eller så kommer vi till er och riggar upp efter ert önskemål.

ROLIGT OCH SÄKERT

Samtliga får en genomgång hur en Segway fungerar med en instruktör, sedan får alla provköra innan vi börjar så vi vet att alla kan hantera sin Segway.


%

UPPLEVELSE

I dialog med dig skräddarsyr vi aktiviteter som passar din målgrupp.
Det kan vara allt från en härlig guidad tur i Slottsskogen eller i stan, till en tipspromenad med Segway eller adrenalinhöjande övningar som Segway Slalom, Segway Polo eller vårt mest populära upplägg med lagkamp och stafett.

Segway kan nästan alla testa, och det svåraste med Segway är att sluta köra och frivilligt kliva av!

Ni kommer till oss för en trevlig gruppkörning samt ev någon teknikbana, eller så kommer vi till er och riggar upp efter ert önskemål. Vi har lösningar på alla tänkbara önskemål, med stor flexibilitet samt breda möjligheter löser vi alltid önskemål på bästa sätt efter de förutsättningar som finns. Har ni begränsad yta har vi möjlighet till körning både ute samt inomhus.

Samtliga får en genomgång hur en Segway fungerar med en instruktör, sedan får alla provköra innan vi börjar så vi vet att alla kan hantera sin Segway.

Vill du att vi kommer till ditt event, hör gärna av dig för ett förslag på ett upplägg som passar just er.


KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

1 + 8 =